😴 Jelenleg zárva tartunk. Nyitvatartás: kedd-szombat: 10:30 - 21:00

GELLAVILLA Olaszrizling 2019

2 970 Ft

Második töltés a megszokott megjelenésben, kicsit érettebb és szélesebb szerkezettel. A nagy nyári forgalom és a készlethiány hozta úgy, hogy készült a borból egy második palackozás is, így pár hónap kihagyás után ismét elérhető. A 2020-as évjárat tavasszal érkezik. Az alapanyag a Gellavilla olaszrizling és a Fodor testvérek balatonszőlősi rizlingjének házasítása, az elkészítés pedig a megszokott módon hűtött tartályban, Béla és Bandi pincéjében zajlott.

Elfogyott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

rendelj online!

5% KEDVEZMÉNY

Minden rendelésed árának 5%-át pontokban jóváírunk, melyet később bármikor levásárolhatsz, amennyiben regisztrálsz és online adod le rendelésed. A regisztráció kevesebb, mint 1 percet vesz ígénybe, használhatod meglévő Facebook, vagy Google fiókodat is.

Kedves Barátaink,

a vendéglátás jelenleg tapasztalható nehéz helyzete sajnos minket is utolért, kis csapatunkban bekövetkező hiányzások / betegségek végett pár napra kénytelenek vagyunk bezárni, hogy a létszámhiányunk ne menjen a minőség és a kiszállítási idő rovására. Amint pontos időpontot tudunk mondani Nektek a nyitásról, Facebook oldalunkon jelezni fogjuk.

Köszönjük szépen a megértéseteket, hamarosan jelentkezünk! ❤️