😴 Jelenleg zárva tartunk. Nyitvatartás: kedd-szombat: 10:30 - 21:00

KISS GÁBOR 364 Rouge 2019

2 980 Ft

„Szerettem volna egy olyan villányi bort, ami az oportóhoz hasonlóan jól iható, de annál rétegzettebb, tartalmasabb. A 2019-es évjáratban egy picit később és érettebben szüreteltem, egy leheletnyit tovább tartottam héjon és csak 3 hónapot hagytam bent érni a használt francia hordókban. A gyümölcsre és a tartalomra egyszerre koncentráltam a világfajtáknál, és egy kis érett kékfrankos is került bele, hogy ne csak tömény, dzsúzos, sűrű szövetű, de mellette vidám és lendületes is legyen.” Kiss Gábor

Elfogyott

További információk

Kiszerelés

0,75l

Alkoholtartalom

13,5%

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

rendelj online!

5% KEDVEZMÉNY

Minden rendelésed árának 5%-át pontokban jóváírunk, melyet később bármikor levásárolhatsz, amennyiben regisztrálsz és online adod le rendelésed. A regisztráció kevesebb, mint 1 percet vesz ígénybe, használhatod meglévő Facebook, vagy Google fiókodat is.

Kedves Barátaink,

a vendéglátás jelenleg tapasztalható nehéz helyzete sajnos minket is utolért, kis csapatunkban bekövetkező hiányzások / betegségek végett pár napra kénytelenek vagyunk bezárni, hogy a létszámhiányunk ne menjen a minőség és a kiszállítási idő rovására. Amint pontos időpontot tudunk mondani Nektek a nyitásról, Facebook oldalunkon jelezni fogjuk.

Köszönjük szépen a megértéseteket, hamarosan jelentkezünk! ❤️